Vilkår

Rejsegarantifonden      

  • LifestyleGOLF er medlem af Rejsegarantifonden. Vores medlemsnummer er 2532      
  • Det betyder tryghed for jer som vores gæster – både før, under og efter rejsen
  • Rejsegarantifonden:
  • Røjelskær 11, 3. sal
  • 2840 Holte
  • Tlf.: 45 28 00 87
  • www.rejsegarantifonden.dk

Datalov for vores gæster

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig.

Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.
Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.
Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.
Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@lifestylegolf.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:
LifestyleGOLF ApS
Maden 3, Besser
8305 Samsø
Danmark
Tlf.: 45 2442 2248
Mail: info@lifestylegolf.dk

Konklusion:

  • Ovenstående praktiske informationer, skulle gerne medvirke til at vores gæster får et så optimalt ophold som muligt og LifestyleGOLF ønsker det bedste, for vores gæster

Med ønsket om et godt ophold, ser vi frem til at modtage vores gæster. 

Bedste hilsner fra hele Teamet 

LifestyleGOLF 

OBS: Vi tager forbehold for eventuelle justeringer af priser, som er uden for LifestyleGOLF´s indflydelse

LifestyleGOLF ApS

Maden 3, Besser

DK 8305 Samsø

Tlf: +45 2422 2248

Mail: info@lifestylegolf.dk

CVR.NR: 36061936

Kontor adresse på havnen: Puerto Deportivo de Estepona - Torre de Control - Local 45, ta - 29680 - Estepona - Malaga

Revisor: Krogh - Thomsen - Revison og Rådgivning - CVR 19154408

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System